Описание
Чисти целулозни хартиени форми подходящи за използване като форми за печене и като опаковки на крайния продукт.
Устойчив на мазнини и на температури в диапазона от –40°C до +220°C, може да се използват в конвенционални фурни, микровълнови фурни и фризери.
Мастилата са устойчиви на мазнини и алкохол и не се разтичат. Всички използвани материали (хартия - лепило - мастила) са специално одобрени за употреба с хранителни продукти.
Основа - с микроперфорации за премахване на излишната влажност по време на печене; изработена от 140 g/m2 микрогофрирана хартия с външна гофрировка, получена чрез ламиниране на две гладки 60 g/m2 мрежи. Странично - изработена от 140 g/m2 микрогофрирана хартия с вътрешна гофрировка, получена чрез ламиниране на две гладки 60 g / m2 мрежи.
Благодарение на специалната незалепваща хартия и лента за разкъсване, продуктът може лесно да бъде изваден.
Диаметър R (Ø) мм | Височина h мм | Стандарт R (Ø / h) мм |
R185 | 30-70 |
R185/40 R185/60 |
R205 | - | R205/60 |
R220 | 30-75 |
R220/40 R220/75 |
R275 | - | R275/75 |
Запитване