kontakti

Внатрешен пазар Бугарија

Централен канцеларија и магацин Софија

 

Sofia 1528, NPZ Iskar, st. "5007"-1

 

Телефон: +359(88)504 94 29

Телефон: +359(88)496 75 84

Телефон: +359(2)434 17 51 

Телефон: +359(2)873 49 58

Телефон: +359(2)434 17 54
email: office@lobbi.bg    

Експорт 

 

Email: export@lobbi.eu

Site: www.lobbi.eu

 

Експорт надворешни пазар

ЕУ, Македонија, Грција, Романија, Србија, Русија, Казахстан, Арапската лига.

 

 

EU, UK, Russia, Kazahstan, Jordan, Saudi Arabia, Libya, Iran, Iraq, Arab league, Macedonia, Kosovo, Croatia, Serbia.

 

Romania

 

 +359876434473

Email: export@lobbi.eu

Site: www.lobbi.ro 

 

 

Greece

 

 

 +359886339371

Email: export@lobbi.eu

Site: www.lobbi.gr